Aloe vera Aloe Vera Blog Aloe vera — Kovacic-marketing
Kovacic marketing Aloe Vera
U zdravom tijelu,zdrav duh

Aloe vera

Ovdje možete nabaviti proizvode čiji je sadržaj same aloe vera do 99,7 posto i time znatno veći od popusta. Zbog toga proizvodi Forever Living Products nose i različite kvalitetne proizvode koje dokazuju i njihovu samu kvalitetu.

Što je zapravo Aloe Vera?

Aloe vera je jedna od najpoznatijih ljekovitih biljaka na svijetu. Njezin izgled više podsjeća na kaktus, iako ju smatraju biljkom ljiljana.

Aloe vera ima i svoje drugo ime-zovu je čak i pustinjski ljiljan.Sama Aloe vera se može naći na Mediteranu,Meksiku ili u Indiji.

Posebnost aloe kao biljke,je da može preživjeti mjesecima bez vode. Unutar lišća nalazi se gel koji joj osigurava dugo čuvanje vode.

Ako se u slučaju dogodi suša i da potraje duže vrijeme,aloi treba dugo da se isprazni iz svojih spremnika.Nakon što padne kiša, ona u vrlo kratkom vremenu ponovno dobiva stari oblik.Sve dok se njeni ako bi tako nazvali rezervoari za vodu ispražnjuju, oni se tako brzo i dopunjavaju.

Svi pažljivo pratimo svoju prehranu i pokušavamo održati kožu mladom i svježom.

Za redovitu njegu i osvježavajuća pića i grickalice sigurno su se mnogi već se bavili temom “aloe vera “. Raznolikost proizvoda na tržištu je velika.Posebno nevjerojatna je cijena u kojoj se aloe proizvodi kreću.

Mnogi se pitaju zašto su neki proizvodi po cijeni vrlo jeftini i zašto drugi koštaju znatno više?

Odgovor je jednostavan- radi se o kvaliteti. Većina jeftinih aloe vera proizvoda sadrži aloe sadržaj od samo 5 posto.

Upravo se te sposobnosti samoliječenja spominju u biljci za ljudsku kožu. Osim toga,ona je također vrlo probavljiva i cjelovita iznutra, jer nosi više od 200 različitih sastojaka.

Dakle,koristimo Aloe vera kako bismo postigli učinak nazvan (blagostanje)

Svake godine tj.sezone možete učiniti nešto kako bi vaša koža i tijelo ostali zdravi.Najbolje je zaštititi se od dehidracije visokokvalitetnim gelom aloe vere. Na primjer, možete mazati kožu ALOE VERA GELLY,koji sadrži 84 posto čistog aloe vera gela. Prozirni gel odmah apsorbira bez ostavljanja ostataka. Ne ostavlja ništa osim svježeg i hladnog osjećaja na koži, također može pružiti poticajno djelovanje kod atopijskog dermatitisa.

Ako je vaša koža već oštećena ili nadražena suncem,hladnoćom ili nekim drugim oštećenjima, ALOE PROPOLIS KREMA će vam pomoći.

Zajedno s raznim vitaminima, hidratantnim uljima i aloe, pomaže vašoj koži.

Imamo i ALOE FIRST sprej. Sprej se može primijeniti bilo kada i bilo gdje, gdje je vaša koža nadražena ili lagano ozlijeđena. Kombinacija aloe vere i pčelinog propolisa i raznih biljaka osigurava opuštanje kože, a pogodan je i za vlasište i samu kosu.

Ako se jedva usudite izlaziti ili izlagati na zrakama sunca tijekom ljeta jer je vaša koža vrlo osjetljiva,preporučujemo vam svijetlu tekućinu FOREVER ALPHA-E FACTOR koji se sastoji od visoko učinkovitih i prirodnih tvari i prvenstveno pomaže osjetljivoj i naglašenoj koži.

Ako Vam se sviđa naš članak podijelite ga među prijateljima.

Unaprijed se zahvaljujem!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.