Dobro spavanje i savjet kad nemožes spavati — Kovacic-marketing
Kovacic marketing Aloe Vera
U zdravom tijelu,zdrav duh

Dobro spavanje i savjet kad nemožes spavati

Dali Vam je poznat onaj osjećaj kada se okrećete u krevetu i ne možete naći mir.Jednostavno ne možeš spavati i ne….Pročitajte nešto za dobro spavanje i savijet kad nemožeš spavati.


Nesanica može imati mnogo uzroka,ali obično se sve svodi na istu stvar:umor,stres i prekomjernu stimulaciju.Opisat ću Vam neke uzroke nesanice i kako ih možete učinkovito eliminirati.


Najčešće pitanje kad ne možeš spavati…Evo ponešto za dobro spavanje i savijet kad nemožeš spavati.


Svatko tko je umoran ne može fizički ili mentalno uvijek iscrpljivati svoje obveze i uvijek će ostati iza svojih očekivanja.Naravno naše svakodnevne obaveze nas vežu,i potiču na rad,trud na ispunjenje našeg cilja.Ali umor nam nedozvoljiva da postignemo 100 postotni učinak.


Koji su uzroci nesanice?


Svatko tko dugo pati od nesanice trebao bi stupiti u kontakt sa svojim obiteljskim liječnikom,kako bi mu pomogao otkriti sam uzrok nesanice,i pomoći pri tom samom problemu.


Često je, međutim, to djelomična nesanica čiji uzroci variraju. Stres i briga su uobičajeni uzroci koji vas sprečavaju da spavate i, kao rezultat toga, još više naglašavate svoje uzroke. Otkrijte svoje vlastite metode o tome kako spavati u stresnim situacijama – jer je ugodan san najbolji način da započnete dan!


Otkriti metode koje potiču na spavanje,kad ne možeš spavati?
Spavat ćete brže ako shvatite što uzrokuje vašu nesanicu,ili još bolje,kako se učinkovito boriti protiv nje…(kad ne možeš spavati)


Pokušajmo kad krećemo na spavanje,sve ono što je stresno,ostaviti iza nas.Misliti na nešto lijepo što nam se dogodilo u životu.Nešto što nas usrećuje,čini sretnom osobom.Mnogi kažu umoran zaspem,umoran se i probudim.


Postavite svoj ritual!


Ako naviknete svoje tijelo na određenu večernju rutinu, tada će osjećaj umora doći prirodno. Svaki put kada činite svoje rituale koje ste si odredili prije spavanja, opuštajuće signale šaljete u vaš mozak.Konkretno,možete raditi s poznatim mirisima,jer je vas omiljeni miris uspomena na opuštene trenutke za vaš mozak,počnite recimo s opsežnim ritualom četkice za zube i FOREVER BRIGHT pastom.


Aloe vera i pčelinji propolis osiguravaju nježnu njegu i najbolje rezultate čišćenja s ovom jedinstvenom pastom za zube. Ukusan okus od metvice i vaš blistav osmijeh u ogledalu zazvoni u snu.


I još umirujuća masaža s ALOE MSM GEL-om.. Aloe vera gel kombinacija sa sumporom, uljem čajevca i ružmarina ublažava vaše vezivno tkivo i kožu ostavlja mekom na dodir. Nesanica nema šanse da bude tako lagana i dobro njegovana.


Isključite tehničke uređaje,kad ne možeš spavati!


S isključivanjem također mislimo: skloniti! Nažalost plavo svjetlo na Smartphone uzrokuje upravo suprotno od mira.. Ono prodire izravno kroz leću u vaš mozak i inhibira proizvodnju hormona sna melatonina. Stoga, svakako biste trebali isključiti telefon i odložiti ga. Umjesto toga, čitajte knjige jer dokazano bolje sprječava razmišljanje o nevažnoj ili važnoj glavi. Kroz ovu stimulirajuću aktivnost pronaći ćete mir za spavanje.


Dođite na odmor!


Jeste li znali da nesvjesno činite mnoge stvari koje imaju stimulirajući učinak na vas? To uključuje napitke s kofeinom u ranim večernjim satima,barem kod onih kod kojih je dokazano da kofein djeluje na njih.Mnogi mladi govore meni kava nesmeta ja mogu popiti i u 12 sati navečer pa i kasnije.Ali naravno da to pogrešno razmišljanje..

Ako ne pijete tako često,espresso ili nekakva druga kava,nije problem nakon večere.


Ali sada dolazi loša vijest: Alkohol svakako ima učinak na tijelo.To su otkrili znanstvenici iz londonskog Centra za spavanje. Alkohol uzrokuje da ne prođete kroz fazu dubokog sna i tako se budite sljedećeg jutra sve dok se ne oporavite.

Umjesto alkohola, priuštite si čašu FOREVER ALOE VERA GEL navečer, S okusom svježeg kolačića i čistim zdravim sastojcima izravno iz stabljike biljke aloe vera. To je čista dobrobit za vas i vaše tijelo.I naravno onda neće biti ne mogu spavati ili ne mozeš spavati.


Dobar san je također stvar stava, ali na njega može utjecati vanjsko okruženje. Koristite ove uvide odmah za miran i zdrav san. Želimo vam laku noć!


Ako Vam se svidio članak,za Dobro spavanje i savjet kad nemožes spavati, među prijateljima!

Izvor:Edina Varga


Unaprijed se Zahvaljujemo

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.