Eagle Manager 2018g. Eagle Manager 2018g. Kovacic-marketing
Kovacic marketing Aloe Vera
U zdravom tijelu,zdrav duh

Eagle Manager 2018g.

Događaj ili skup Eagle Menager je održan je u Scottsdaleu, Arizona,u listopadu,izvlačenjem FBO-a ​​iz cijelog svijeta!Dočekani su u kući gdje se nalazi sjedište kako bi dijelili povijest od 40 godina poslovanja.

Eagle Manager važan je poticaj u Forever Marketing planu. Vjerojatno ste čuli za Eagle Manager ako pratite stranice društvenih medija ili naše Forever Poslovnih Partnera jer je to jedan od najvećih događaja koji svake godine ugošćuje i posebna je poslastica za određene FBO-e tj.(Forever Business Owners) koji ispunjavaju uvjete za sudjelovanje.

Trening svjetske klase

Menager 2

Forever trening je doista iskustvo za razliku od bilo koje druge, a 2018g. nije bio izuzetak.Eagle Menadžeri iz cijelog svijeta,su ponosno nosili Forever boje i mahali zastavama svoje zemlje.

Cijela gomila ako možemo tako nazvati je ustajala i čak uzdrmala zidove s gromoglasnim pljeskanjem i prije i nakon svakog govornika.To je uzbuđenje i strast koje ove treninge čine još boljim!

Trening Eagle Manager-a je jedinstven jer pruža ekskluzivno znanje koje pomaže u daljnjem rastu poslovanja.To su treninzi koji se dijele s članovima Global Leadership Team-a koji imaju veliko iskustvo u rastu uspješnih Forever tvrtki ili Forever Business Owners-a koji su postali Eagle Menadžeri i koji su na izravnom putu prema vodstvu.

Ovi treninzi su intimni i snažni,što potiče strast Eagle Menadžera u samom sebi,tako da mogu ići svojim kućama uzbuđeni i spremni na naporniji rad za svoj sljedeći cilj.

Umrežavanje s drugim!

Neki su s Foreverom i preko 20 godina i iz svake razine između.Nema boljeg vremena za razgovor s drugima o tome kako su izgradili svoje poslovanje i prevladali mnoge iste zajedničke izazove.

Menager

Ovaj događaj odvija se na jednom odmaralištu,tako da su šanse za umrežavanje i upoznavanje drugih istomišljenika Eagle Menadžera mnogo bolje.Za sve ima šanse,za sve ima novi početak.

Svi su pozvani da postanu POSLOVNI PARTNERI U FOREVER KOMPANIJI.Ako se želite i sami priključiti i jednom u budućnosti postati Eagle Manager kliknite na link, ispunite prijavu i javit ćemo vam se u najkraćem roku.Svakom članu će biti omogućen osobni mentor koji će ga naučiti i voditi na putu uspjeha.

S Forever je samo uspjeh.Forever posluje po cijelom svijetu tj.svaki član Forever-a a tako i vi kao novi član.

Zabava i opuštanje

Arizona nije samo radno mjesto,već je i odlično mjesto za opuštanje i zabavu.Menadžeri Eagle-a imali su dosta vremena za boravak uz bazen,uživanje u vrhunskoj kuhinji,obilazak ureda Forever i proizvodnog pogona Forever Nutraceutical i razgledavanje prekrasne pustinje Sonoran.

Naravno,vrhunac zabave bio je Forever palooza,zabava i koncert koji su se odvijali u savršenom vremenu pod zvijezdama.Cover band Pop Fiction svirao je hitove 70-ih i 80-ih godina,dok je publika,obučena kao omiljeni glazbenici,plesala i pjevala.Ovo je bio savršen kraj zabave!

Postati Forever-ov Član? Idoći do pozivije Eagle Menager

Kao i vi,Eagle Menadžeri imaju strast prema proizvodima,što ih je inspiriralo da postanu Forever Business Owners.

Prvi korak uz putovanje zauvijek je skok od kupca do FBO-a. Zatim,ulažući napor kako bi pomogli drugima da izgledaju bolje,osjećaju se bolje i ostvare svoj san zauvijek,vaše poslovanje može rasti kao rezultat.Vidjet ćete veće bonuse,veći tim i veći prihod od maloprodaje kada uložite napor.

Kada se pridružite Forever Living Products, pridružujete se tvrtki koja posluje već 40 godina i pomaže ljudima da ostvare svoje snove. Poticaj voli da Eagle Manager postoji kako bi proslavio,prepoznao i pomogao poslovnim partnerima da postanu vlasnici tvrtki koje žele. Jeste li spremni poduzeti sljedeći korak?

Kontaktirajte i počnite raditi prema svojim snovima. WhatsApp,Viber,Facebook
Mob:0049 174 800 9265.

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.