Prehlada kod djece i odraslih — Kovacic-marketing
Kovacic marketing Aloe Vera
U zdravom tijelu,zdrav duh

Prehlada kod djece i odraslih

Prehlada je virusna infekcija s upalom nekih organa gornjeg respiratornog takta (nos,sinusi,grkljan,ždrijelo). To je najčešća virusna infekcija
Poznato je oko 200 virusa koji izazivaju prehladu. Prehlada se najčešće javlja zimi i u jesen.

Virus prehlade se širi ako postoji pad imuniteta,ali čak i sitnice mogu uzrokovati prehladu kao što su izlaganje hladnom vremenu,loša odjevenost,loša prehrana čak i stres može izazvati da se razvije prehlada.

Simptomi prehlade

Ona ima simptome koji znaju trajati tjedan ili manje. Prehlada kreće naglo,nakon inkubacije koja traje 1 do 3 dana,s nelagodom u grlu,osjećajem začepljenog nosa,kihanje.

Za prehladu nekada i nije karakteristična povišena tjelesna temperatura,što nije uvijek slučaj. Kašalj je suh,te traje i do 2 tjedna.

Komplikacije

Viroza se može zakomplicirati zbog upale uha (većinom kod djece) sinusa ili dušika.

Visoka temperatura sa treskavicom,kašalj s gnojnim iskašljavanjem i natečeni limfni čvorovi su zna da posjetite liječnika,koji će vam prepisati odgovarajuće antibiotike.

Prehlada kod djece

Djeca u biti teže podnose prehladu. Većinom je dobiju tijekom zimskih dana ili početkom školske godine,a ako im je imunitet slab onda će se prehlada javljati i više puta godišnje.

Djeci je važno davati vitamine te nešto što će im ojačati imunitet.

Mi vam možemo pomoći da vaša djeca budu zdrava,i da bi bili sigurni da im pružate hranjive tvari.

FOREVER KIDS su multivitamini za žvakanje koji jačaju imunitet,te se koriste za normalnu funkciju mišića,popravljaju krvnu sliku i jačaju zube. Djeca će uz njih dobiti potrebne vitamine i minerale.

FOREVER KIDS MULTIVITAMIN

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.