Protiv mamurluka Zanimljivosti Kovacic-marketing Protiv mamurluka
Kovacic marketing Aloe Vera
U zdravom tijelu,zdrav duh

Protiv mamurluka

Pozivnice, zabave i puno pića – ponekad se događaji samo nagomilavaju.Rođendani, ljetna zabava, božićna zabava, karneval, Oktoberfest, doček Nove godine – a da ne spominjem sve ostale situacije u kojima se samo želite zabaviti s prijateljima i doživjeti borbu protiv mamurluka.

To je sasvim u redu ako nije za jutro nakon zabave, kad se iznova i iznova odreknemo alkohola jer se osjećamo tako loše.

Volite popiti koju čašu više. Ujutro poslije,glava boli,nije ni do čega,pitanje glasi,kako si pomoći? Sastavio sam neke istinite savjete za vas kako se boriti protiv mamurluka!

Buđenje,početak borbe protiv mamurluka

Vjerojatno svi znamo posljedice noćnog izlaska: glavobolja, umor, mučnina, vrtoglavica. To je zato što alkohol zadržava hormon vazopresin, što znači da tijelo izlučuje više vode.

To pak znači da se s jedne strane krv zgusne i dobijemo glavobolju. Osim toga, naše tijelo napreže toksične produkte razgradnje alkohola.

Ono što je bilo zabavno za nas,sada znači čisti stres za naše tijelo.Tada nastaje borba protiv mamurluka.Kako?A što ću sada?Što mi je ovo trebalo?Pa što je previše,previše je!I tako dolazi opet ona obećavajuća izjava:neću više,ovo je zadnji put.

Ali nažalost ta izjava vrijedi samo dok ne ponovimo isto djelo.

Raspoloženje protiv mamurluka

Često se događa da zaboravimo dobre savjete i namjere drugih o rješavanju problema s alkoholom i probudimo se s velikom glavoboljom sljedećeg jutra.

Gledajući unatrag, iako je već prekasno, samo jedna stvar može pomoći:pokušati biti raspoložen i podržati tijelo u borbi protiv alkohola i napuniti izgubljene minerale.

Također je važno i dan poslije, piti puno tekućine. Forever će vam pomoći da svoje tijelo opskrbite tekućinom i svim bitnim mineralima.

Forever napici koji će vam pomoći protiv mamurluka

FOREVER LEAN kapsule- Samo jedna kapsula i jedna čaša gela aloe vera će vam dati hranjive tvari koje trebate protiv mamurluka sljedećeg dana.

FOREVER ALOE VERA GEL– može pomoći vašem tijelu da bolje veže toksine i brže razgrađuje alkohol. Nježno oslobođeni iz listne srži biljke aloe vera. Tako da partijsko raspoloženje nema posljedica!

FOREVER GARLIC-THYME-Čak se i stari kućni lijek češnjak dokazuje u borbi protiv raspoloženja mamurluka.Češnjak i majčina dušica, dva snažna antioksidansa koja se nalaze u Forever Garlic-Thyme u idealnoj kombinaciji čine snažan alat u održavanju dobra zdravlja. Više o ovome proizvodu kliknite na označeni link.

S odabranim Forever proizvodima, borba protiv mamurluka dobiva se brzo i možete iskoristiti dan nakon zabave s više energije. Znanjem su slavlja bilo koje vrste još zabavnija, bez osjećaja žaljenja sljedećeg jutra.

Puno sreće i uspjeha u vašoj borbi protiv mamurluka.

Ako Vam se ovaj članak svidio,podijelite ga s prijateljima

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.