Terapija zračenjem-što očekivati? — Kovacic-marketing
Kovacic marketing Aloe Vera
U zdravom tijelu,zdrav duh

Terapija zračenjem-što očekivati?

Zračrnje I nuspojave

Radijacijska terapija liječi rak korištenjem valova visoke energije za ubijanje tumorskih stanica. Cilj je uništiti ili oštetiti rak, a da se ne ozlijedi previše zdravih stanica.

Ovaj tretman može izazvati nuspojave, ali oni su različiti za svakoga. One koje imate ovise o vrsti zračenja koje dobivate, o tome koliko dobivate, u kojem dijelu tijela se liječi, i koliko ste zdravi.

Ne postoji način da se predvidi kako će zračenje utjecati na vas. Netko može imati male ili samo blage nuspojave od liječenja; netko drugi može imati puno problema ili vrlo teških.

Kada se uradi terapija zračenjem, radit ćete s liječnikom koji se specijalizirao za ovu vrstu lijeka. Važno je razgovarati s njim ili njom o tome kako se liječenje može učiniti da se osjećate i što možete učiniti da se osjećate bolje.

Slijedite link i saznajte što vam nudimo za pomoć nakon i prije zračenja!

Ako te terapija čini neugodnom/im, razgovarajte o tome sa svojim liječnikom. Ako obavijestite svoj zdravstveni tim, oni vam mogu pomoći u liječenju.

Kada se nuspojave očituju poslije zračenja?

Postoje dvije vrste nuspojava zračenja: rano i kasno. Rani sporedni učinci, kao što su mučnina i umor , obično ne traju dugo.

Mogu započeti tijekom ili odmah nakon tretmana i traju nekoliko tjedana nakon što završi, ali onda im je bolje.

  • Kasne nuspojave, poput problema s plućima ili srcem, mogu potrajati godinama i često su trajne.
  • Najčešće rane nuspojave su umor i problemi s kožom. Možda ćete dobiti druge, kao što su gubitak kose i mučnina, ovisno o tome gdje ćete dobiti zračenje.

Kako mogu podnijeti umor?

Osjećaj umora zbog raka i terapije zračenjem razlikuje se svakako od normalnog i prirodnog umora.

To je iscrpljenost koja se ne popravlja s odmorom i može vas spriječiti da radite stvari koje inače činite, kao što je odlazak na posao ili druženje s obitelji i prijateljima.

Također se može činiti drugačijim iz dana u dan, što otežava planiranje oko njega. Čak može promijeniti način na koji možete pratiti plan liječenja raka.

Javite svom liječniku ako se mučite s umorom!

Možda bi mogao pomoći. Postoje i stvari koje možete učiniti da biste se osjećali bolje:

  • Vodite brigu o svom zdravlju. Budite sigurni da uzimate lijekove onako kako biste trebali. Uzmite puno odmora, budite aktivni koliko god možete i jedite pravu hranu.
  • Radite sa savjetnikom ili učinite nešto u društvu s bližnjima da vam pomognu u liječenju raka kako biste saznali načine kako uštedjeti energiju, smanjiti stres i zadržati se usredotočenosti na umor.

Aloe Vera Gel je jedn od načina terapija kojim si možete olakšati nuspojave i umor!

  • Uštedite energiju za aktivnosti koje su vam najvažnije. Prvo se uhvatite u koštac s njima kad se osjećate dobro.
  • Držite ravnotežu između odmora i aktivnosti. Previše odmora u krevetu može vas umoriti. Ali nemojte prekomjerno planirati dane bez odmora
  • Zatražite pomoć od obitelji i prijatelja. Ako umor ometa vaš posao, porazgovarajte sa svojim šefom ili odjelom za ljudske resurse i pitajte da vam se smanji radno vrijeme.
  • Jer i samo odustajanje od posla može značiti odustajanje od samih sebe.
  • (Ovo posljednje znači za samo pojedine ljude).Čovjek si jednostavno mora naučiti prilagođavanju rasporeda.

Imajte na umu da će umor od zračenja vjerojatno nestati u roku od nekoliko tjedana nakon završetka liječenja.

Za sva daljnja pitanja i inforamcije o proizvodima koji vam u olaksavanju nuspojava nakon kemoterapije mozete nas kontaktirati na +49174 800 9265 (WhatsApp ili Viber)

Kovacic-marketing-Forever Living Products

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.